RONDA ROUSEY, Campioana UFC şi vedeta feminină din Eroi de Sacrificiu 3 nu se teme de nimeni pe lumea asta.

De NICOLE ADAMO

M&F: Campioana UFC la categoria super-uşoară, Miesha Tate, a declarat recent că ţie nu-ţi pasă de MMA.

RR: Toate fetele care cred că nu-mi pasă vor avea ocazia să dea socoteală pentru declaraţiile lor, pentru că este vorba aici de roadele muncii mele. Sunt multe şanse care mi se ivesc şi pe care le las să treacă tocmai pentru că ar intra în conflict cu categoria feminină a campionatului. Sunt cea mai activă campioană UFC, şi am meciuri mai des decât oricine altcineva. Doar pentru că se întâmplă să joc în fi lme nu înseamnă că luptele nu mai sunt o prioritate pentru mine.

De obicei, luptătorii cresc luptându-se. În cazul tău cum a fost?

Începând cu şcoala generală, spuneam unor băieţi „Hei, punem pariu pe 5 dolari că pot să te bat?”. Încercam de fapt să strângem bani pentru cafea cu gheaţă, nimic serios. Mergeam în parc cu „adversarii” mei, îi bruscam niţel, le blocam braţele şi le luam banii. Nu e invenţie, chiar e adevărat.

Cum reuşeşti să te împarţi între cariera de luptătoare de top la UFC şi urmărirea unei cariere cinematografice?

Refuz să-mi impun limite. Nu fac niciodată lucrurile pe jumătate. Nu-mi pasă dacă eşti campion la categoria super-grea la UFC – nu voi spune niciodată că nu te pot învinge, asta ar însemna să-mi impun limite. The Rock a venit din lumea wrestling-ului şi a fost cel mai bine plătit actor din lume anul trecut. Nu cred că e nerealist pentru mine să-mi stabilesc astfel de scopuri. Am avut deja două meciuri de campionat de când am început să joc în fi lme, şi am demonstrat că pot face şi una şi alta.

DATELE RONDEI: VÂRSTA: 27 DE ANI, ÎNĂLŢIME: 1,64 M, GREUTATE 61 KILOGRAME;
RECORDUL ÎN CIRCUITUL PROFESIONIST MMA 10–0;
O POŢI URMĂRI PE RONDA ROUSEY PE TWITTER ŞI INSTAGRAM @RondaRousey.


GHID SUPLIMENTE