Comportament (de) model

Comportament (de) model. Atât de tânără, şi nu e doar cel mai „fierbinte” supermodel din lume. SAMANTHA HOOPES e brutal de directă, şi lipsită de orice remuşcări.

de Nicole Adamo

Interviu cu SAMANTHA HOOPES,
Publicat în Muscle & Fitness Nr. 1/ 2015/ Ediția Română

M&F: Cum e să fii considerată un sex-simbol?

SH: Şi acum mi se pare foarte amuzant când mă uit la poze, parcă îmi vine să fac un pas înapoi şi să mă întreb dacă sunt chiar eu. Latura sexy a contat întotdeauna pentru mine, aşa că bănuiesc că pe undeva e firesc. Spun întotdeauna ce am în cap. Niciodată nu m-a interesat părerea oamenilor despre mine. Dacă am vrut să fac ceva, am făcut, şi mi-am asumat acest lucru. Alte fete refuză să recunoască. Eu nu.

M&F: Cum ai reuşit să faci tranziţia de la facultate la viaţa de model?

SH: Nu am fost niciodată bună la şcoală, şi asta nu din cauză că nu aş fi inteligentă. Doar că mi se pare aiurea să pierzi timpul la un curs unde înveţi ceva, iar apoi uiţi totul într-un an. Pur şi simplu nu-mi place să irosesc timpul în felul ăsta. Întotdeauna am ştiut că am să fac altceva. Mi-am spus mereu că vreau să devin model şi în fiecare seară când mergeam la culcare îmi promiteam că am să fac totul ca să-mi îndeplinesc
visul. În timpul şcolii eram cu siguranţă o petrecăreaţă şi chiar cred că am irosit banii părinţilor pe perioada universităţii. Totul a ajuns la un punct când nu părea că voi reuşi să devin absolventă foarte curând, aşa că m-am hotărât să renunţ şi să-mi urmez planul cu cariera în modeling. Întreaga experienţă a fost o adevărată nebunie. Fiecare zi înseamnă o nouă provocare. Improvizez mereu, şi se pare că funcţionează.

M&F: În ce fel te asemeni cu un bărbat?

SH: Sunt un băieţoi pe toată linia. Sunt foarte agresivă şi încăpăţânată. Ştiu ce vreau şi nu accept niciodată un refuz. Caracterul meu şi felul în care arăt sunt la poluri opuse.

M&F: Ce aştepţi de la un bărbat?

SH: Îmi place ca un bărbat să fie încrezător, dar nu încrezut. Îmi place ca un bărbat să mă lase pe mine să-l descopăr; îmi place această provocare. Sportul meu preferat este hocheiul pentru că sunt atrasă de tipul ăsta de „bărbaţi adevăraţi” şi de genul ăsta de agresivitate.

M&F: Ce le place tipilor cel mai mult la tine?

SH: Cu siguranţă sânii mei, pentru că nu îi pot rata, oricum. E uşor să-ţi dai seama că sunt şi naturali. Trebuie să le mulţumesc părinţilor mei pentru asta.

M&F: În ce fel te deosebeşti de alte fete?

SH: Niciodată nu mă uit la mine spunându-mi „vai, sunt atât de atractivă”, sau alte chestii din astea. Multe fete au un orgoliu enorm, şi încerc să mă feresc de asta. Întotdeauna e mult mai atractiv să fii modestă.

M&F: Ce altceva nu mai ştiu oamenii despre tine?

SH: Sunt obsedată de citate. Preferatul meu e „Un gentleman nu întreabă niciodată, iar o doamnă nu spune niciodată”. Cu alte cuvinte, nu mă interesează aventurile amoroase ale partenerului meu. Ştiu că poate par prea directă, dar dacă asta nu-i place cuiva, treaba lui.

Vârsta 25/ ÎNĂLŢIMEA 1,75 m/ ADRESA Los Angeles, CA

Mai multe despre Samantha, pe Instagram: @saman thahoopes_and Twitter: @samanthahoopes


GHID SUPLIMENTE