Cum aș putea face ca în anul 2015 să-mi ating scopurile cu adevărat?

Întrebare pentru Arnold Schwarzenegger de la STEVE G ., via Facebook

PENTRU MINE, CHEIA stabilirii obiectivelor și atingerea lor începe cu vizualizarea. Trebuie să-ți creezi în minte o imagine a ceea ce vrei să obții și să-ți imaginezi că este adevărată. Apoi este destul de ușor să ajungi acolo pentru că știi ceea ce vrei – este nevoie doar de timp și muncă.

Oamenii eșuează în atingerea obiectivelor pentru că ei nu se pot vedea reușind cu adevărat, deci ei nu cred că ar putea, iar apoi renunță la primul obstacol. Oamenii de succes nu renunță pentru că, în mințile lor, ei au învins deja. Numai că încă nu e oficial.

Pentru a ilustra acest lucru, îmi place să dau ca exemplu felul în care mi-am îmbunătățit gambele. Când mi-am dat seama că acestea erau punctul meu slab, am început să-mi vizualizez gambele tot timpul – le-am văzut crescând și obținând formă. Aceasta m-a condus automat spre următorii pași pe care să-i fac pentru a le face să crească. Pentru a mă ajuta să mă concentrez și mai mult, mi-am tăiat partea de jos a pantalonilor de antrenament în așa fel încât să-mi văd gambele atunci când mă antrenam. Nu avea importanță cât de caraghios arătau; continuam să le văd ca gambe de campion. În cele din urmă, au crescut și mi-au îndeplinit viziunea.

Asta e formula succesului: Crează o imagine și las-o să te conducă pe calea care să o facă reală.
Al vostru prieten în ale fiarelor, Arnold Schwarzenegger


GHID SUPLIMENTE