Puiul este esenţial în orice dietă. Dacă are sau nu gust depinde de cum îl găteşti. Lămâia şi puţin ulei îi dau un gust bun fără o mulţime de calorii (şi puţini carbohidraţi).

DE CRAIG BENDER

PUI CU LAMÂIE ŞI VOINICICĂ

O PORŢIE
AI NEVOIE DE
– 2 linguri de ulei de măsline
– 240 g piept de pui fără piele, tăiat felii
– Sare şi piper după gust
– 1 lămâie, suc
– 2 căni de arugula (voinicică) proaspătă
PREPARARE
1. Pune o sosieră pe un foc mediu şi adaugă 1 lingură de ulei. Adaugă carnea.
2. Condimentează puiul cu sare şi piper şi toarnă sucul de lămâie deasupra.
3. În altă tigaie, încinge uleiul rămas la foc mediu şi adaugă aragula. Condimentează.
4. Frige puiul până ce carnea devine albă, iar aragula se înmoaie.

Sucul de lămâie ajuta mai bine la digestia cărnii prin stimularea acidului gastric

CALORII 692 I GRĂSIMI 46G I CARBOHIDRATI 3G I PROTEINE 67G


GHID SUPLIMENTE