START
Așează o bancă înclinată la 30-45 grade în interiorul culisantului (aparatul Smith). Înainte de a începe șterge bara și palmele astfel încât să nu-ți alunece din palme. Cu spatele sprijinit confortabil de spătar și cu tălpile pe podea, deblochează bara și coboar-o până la câțiva centimetri deasupra pieptului.

ACȚIUNE
Extinde brațele și împinge bara cu putere, permițându-i chiar să plece din palme la vârf. Prinde imediat bara, absorbind șocul căderii greutății pe parcursul coborârii înapoi la poziția de plecare.

FINEȚURI
Culisantul te poate ajuta să-ți dezvolți puterea, permițându-ți să execuți o varietate de mișcări explozive fără a avea grija echilibrului barei.

Concentrare pe împinsul culcat înclinat exploziv
Exercițiile în care generezi forță explozivă sunt de cea mai mare importanță pentru dezvoltarea puterii, ceea ce poate duce la câștiguri mai mari în forță și mărime. Lăsând bara să plece din palme este crucial pentru că ai activat mușchii fără decelerare (încetinire).

Când îndepărtezi elementul decelerării, natura explozivă ia controlul asupra mișcării și multiplică beneficiile asupra puterii.

impins-inclinat-exploziv


GHID SUPLIMENTE