Articol publicat in revista Muscle&Fitness nr 3 din 2014
De NICOLE ADAMO

Irina Shayk, model pentru Victoria’s Secret şi pentru numărul special cu costume de baie al revistei Sports Illustrated, este gata să zdruncine marele ecran în rolul soţiei lui Dwayne Johnson, în noul film Hercule – de parcă mai aveai nevoie de încă un motiv ca să vezi filmul…

M&F: Să joci într-un film alături de The Rock e o realizare uriaşă. Cum te-ai simţit când ai aflat că ai primit rolul?
Am fost onorată când mi s-a dat ocazia să joc într-un film al lui Brett Ratner. A fost întotdeauna unul dintre regizorii mei preferaţi, şi când am văzut scenariul m-am gândit imediat că rolul mi s-ar potrivi perfect. E un rol mic, dar important. Să lucrez cu Dwayne a fost un vis devenit realitate. Nu am luat niciodată lecţii de actorie, dar am învăţat foarte mult privindu-l pe el. Este atât de talentat, şi m-a ajutat şi încurajat foarte mult pe platoul de filmare!

Eşti model pentru ediţia Sports Illustrated dedicată costumelor de baie din 2007. Cum ai fost descoperită?
S-a întâmplat pe când locuiam încă în Rusia. M-am dus cu sora mea la o şcoală de cosmetică pentru că vroiam să învăţ despre coafură şi machiaj, şi cineva de acolo m-a abordat. Eram în Moscova când am fost sunată de revistă. Am fost atât de încântată – nu mă aşteptasem să fiu selectată. În 2011 am devenit prima rusoaică de pe coperta lor, lucru pe care îl consider o onoare deosebită pentru cariera mea.

Cum ţi-ai defini atractivitatea?
Fiecare femeie este atractivă în felul ei. Pentru mine, a fi atractivă e ceva care vine din interior, şi ţine mai mult de mentalitate, de comportament şi de atitudine.

Cum te pregăteşti pentru şedinţele foto?

Nu sunt adepta dietelor, dar îmi place foarte mult să mă antrenez. Îmi plac boxul, Pilates, alergarea, şi antrenamentul cu greutăţi mici. Îmi place ca fizicul meu să fie longilin, atletic. Ca să nu mă plictisesc, combin mereu tipurile de antrenament. Folosesc şi greutăţi, dar în momentul de faţă mă axez mai mult pe Pilates şi pe box.

Care e mâncarea ta preferată, când vine vorba să „trişezi” şi să laşi deoparte regimul?
Îmi plac hamburgerii şi cartofii prăjiţi! Şi bucăţelele de pui prăjit! Şi dulciurile! Ador să mănânc!


GHID SUPLIMENTE