MUŞCHI DULCI IN ÎN 15 MINUTE

MUŞCHI DULCI IN ÎN 15 MINUTE - această reţetă de clătite cu cartofi dulci este bogată în proteine şi carbohidraţi complecşi – şi la fel de gustoasă ca orice produs de cofetărie.

MUŞCHI DULCI IN ÎN 15 MINUTE, de Nikki Donnelly

Clătite cu cartofi dulci

o porţie (2 clătite)

1 cartof dulce de mărime medie
½ cană fulgi de ovăz
1 ou mare
4 albuşuri
1 linguriţă esenţă de vanilie
1 linguriţă scorţişoară
¼ iaurt degresat, simplu
½ cană căpşuni feliate
½ cană afine

1. Pune cartoful dulce în cuptorul cu microunde şi lasă-l până devine moale. Lasă-l să se răcorească, apoi îndepărtează coaja cu un cuţit.
2. Pune fulgii de ovăz într-un blender şi lasă-i până devin ca făina, apoi pune rezultatul într-un vas şi lasă-l deoparte. Pune cartoful dulce în blender şi lasă-l până devine o pastă. Amestecă-l apoi cu ovăzul, apoi adaugă oul, albuşurile, vanilia, scorţişoara şi iaurtul.
3. Pune o tigaie la foc mediu. Pune jumătate din aluatul rezultat în tigaie şi lasă-l la prăjit timp de 1–2 minute. Întoarce clătita pentru a o prăji şi pe partea cealaltă, pentru încă 30 de secunde. Procedează la fel pentru cea de-a doua clătită, apoi pune afinele peste amândouă. Această reţetă de clătite cu car tofi dulci este bogată în proteine şi carbohidraţi complecşi – şi la fel de gustoasă ca orice produs de cofetărie.

Conţinut nutriţional
(PER porţie )
Calorii: 491, Proteine: 32g
Grăsimi: 9g, Carbs: 74g

VEZI PROTEIN PANCAKE MIX


GHID SUPLIMENTE