OSPĂŢ ÎN 15 MINUTE!
IA-ŢI PORŢIA DE LEGUME REPEDE ŞI SIMPLU

DE DAVE RUEL

Dacă faci culturism, nu ai nici o problemă cu aportul de proteină. Dar cu legumele parcă e mai greu. Secretul pentru a consuma mai multe legume e să le amesteci cu alte mâncăruri, pentru a trece de obstacolul creat de gustul lor destul de fad. Această reţetă face exact acest lucru, distrăgând atenţia papilelor tale gustative cu ghimbir aromat şi seminţe de susan. Îţi vei lua porţia de proteină printr-o masă copioasă, şi aproape că nu vei observa varza chinezească – plină de antioxidanţi, vitamine şi minerale.

PENTRU 2 PORŢII
– 6 căni de varză chinezească
– 1 căţel de usturoi, zdrobit
– 2 linguri ulei de cocos
– 2 piepturi de pui, fără piele, tăiaţi cuburele
– 3 linguri de supă de pui, cu conţinut redus de sodiu
– 1 linguriţă de suc proaspăt de lămâie
– 1 linguriţă de sos de soia cu conţinut redus de sodiu
– sare şi piper după gust
– 1 lingură ghimbir dat pe răzătoare
– 2 linguri de seminţe de susan, prăjite

MOD DE PREPARARE
Tocaţi varza chinezească şi amestecaţi-o cu usturoiul într-un bol. Într-o tigaie, sotaţi puiul cu o lingură de ulei timp de trei minute. Adăugaţi restul de ulei, varza, şi restul ingredientelor (cu excepţia seminţelor de susan). Lasaţi la temperatură medie – înaltă timp de 4 minute. Presăraţi seminţele de susan.
Poftă bună!

CALORII 319 PROTEINĂ 30g CARB. 7g GRĂSIMI 19g

INFO NUTRIŢIONAL
Dave Ruel, “Bucătarul cu muşchi,” este culturist cu o carieră competiţională activă, şi autorul cărţii “Gătitul anabolic”/ “Anabolic cooking” – anaboliccooking.com

ŞTIAI?
Gătite, legumele îşi pierd din volum, ceea ce le face mai uşor de ingerat. Acest lucru e un avantaj când vrei să devii mai mare. Ai loc în stomac pentru mai multă mâncare.

 


GHID SUPLIMENTE